Nærradio Korsør afholder valgcafe i Kvarterhuset på Motalavej.

« af 45 »

Alle politiske emner var i spil, da der torsdag aften var valgmøde i Kvarterhuset på Motalavaj i Korsør. Nærradio Korsør var arrangør af valgmødet, som blev ganske velbesøgt, da omkring 50 personer med en meget blandet sammensætning fulgte med i de to timer, som mødet varede. Seks forskellige partier var mødt op, og de deltagende politikere argumenterede og svarede på spørgsmål fra salen, mens selve mødet samtidigt blev sendt live på Nærradio Korsør.

Socialdemokraterne “snød” og ankom allerede tidligt til Korsør med en popcornmaskine og et “cirkustog”. Begge dele blev hurtigt ret populære og skabte kø, og mange børn var interesserede i de gratis popcorn og underholdningen. Tiltaget fik den valgte tiltrækningseffekt, for mange af de voksne, der havde fulgt deres børn hen til Kvarterhuset, valgte at kigge forbi festsalen for at se, hvad der foregik, og flere af dem blev efterfølgende siddende for at lytte til de lokale politikere.

Emnerne gik undervejs på alt fra social dumpning og strukturen i specialklasser til styrkelse af det lokale erhvervsliv, brug af cannabis i medicinsk sammenhæng og den nye, lave kriminelle lavalder. Spørgelysten var stor undervejs, og de seks politikere svarede godt for sig.

17 årig Ahmed Mohamed Ali fra Motalavej var også mødt op til valgmødet, hvor han fik mulighed for at stille spørgsmål til politikerne i panelet, om problematikken med special klasser i skolen. Se hvad politikerne svarede i videoen her.

Et af de helt store emner ved mødet var legaliseringen af medicinsk canabis, som Rikke Jokobsen fra Liberal Alliance rigtig gerne ville svare på, da hun samtidig er næstformand for medicinsk cannabis forening. Hør hvad hun sagde i klippet her.

Omkring 50 borgere tog sig tid til at kigge forbi mødet, i de 2 timer det varede. Formanden Rene Andersen fra Nærradio Korsør var rigtig godt tilfreds, og var glad for så mange mennesker, tog sig tid til at kigge forbi. Vi fangede Rene efter mødet, og du kan høre hvad han sagde i klippet her.

Se hele videoen fra valgcafeen i klippet herunder.


Denne artikel er set14090gange.