Multibane skaber røre blandt beboere på Motalavej i Korsør.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Den nyligt indviet multibane på Motalavej i Korsør, som skulle binde kvarteret sammen, har efter en episode i weekenden skabt en del røre i et opslag på Facebook, som hurtigt nåede over 300 kommentarer.

LÆS OGSÅ: 400 mennesker til indvielse af multibane og ældre boliger på Motalavej i Korsør

Opslaget på Facebook var fra en fortvivlet far, som omhandlede en episode i weekenden, hvor en dreng angiveligt var blevet forsøgt frarøvet sit skateboard. Da drengen havde hentet sin mor, blev de mødt af en gruppe stenkastende unge. Politiet slår dog fast, at der ikke ligger nogen konkret anmeldelse på episoden.

LÆS OGSÅ: Motalavej: Vi er mere end bare ballade

– Vi er bekendt med, at der skulle have været en episoden i weekenden, men der ligger dog ikke nogen konkrete anmeldelser om hændelser som skulle være sket på multibanen på Motalavej. Vi har dog gennem vores betjente, som er tilknyttet området, et tæt samarbejde med kommunen og boligselskabet, hvor vi vil foretage noget forebyggende arbejde, for at der ikke skal en optrapning af, de episoder der har været. Siger Allan Holm leder af lokal politiet i Slagelse til 112news.dk.

LÆS OGSÅ: Aggressiv kvinde anholdt på Motalavej i Korsør.

Formanden for Bolig Korsør tager skarpt afstand fra episoden, som han dog betegner som drengestrenger.

LÆS OGSÅ: TV: Bolig Korsør indfører nul-tolerance, efter urolighederne sidste nytår

– Det er netop en oase midt i det hele, og der er altså ro til daglig. Med al respekt skal vi også huske, at der bor i omegnen af 1000 mennesker, og det ville da være mærkeligt, at der ikke opstod nogle ting en gang imellem, hvor nogle – også børn – bliver uvenner, siger Ebbe Jens Ahlgren, som dog slår fast, at han tager skarp afstand fra weekendens optrin. Dette er drengestreger, som forældrene må tage sig af. Det er deres ansvar, siger han overfor sn.dk.

Nærradio Korsør afholder radio cafe i Kvarterhuset på Motalavej på lørdag mellem 10 og 12. Her er formand for Bolig Korsør Ebbe Jens Ahlgren blandt gæsterne, hvor emnet er omkring balladen på multibanen. Her kan man komme forbi og stille spørgsmål til formanden omkring balladen.Denne artikel er set5368gange.