Mulig påsat brand var ved at brede sig til junior og ungdomsklub

Mulig påsat brand var ved at brede sig til junior og ungdomsklub

En umiddelbart påsat brand bag Korsør Junior og Ungdomsklub i Korsør, var ved at brede sig til selve klubhuset natten til tirsdag.

Brandvæsnet modtog meldingen kort efter midnat natten til tirsdag om, at der var udbrudt brand i hvad der lignede et bål bag Korsør Junior og Ungdoms Klub i Jens Baggesensgade.

Der gik dog kun nogle få minutter før at meldingen blev opgraderet, da flammerne havde fået fat i et skur, som er bygget op ad bygningen.

Da der ikke er særlig gode adgangsforhold til gården bag klubhuset, valgte politiet at nedlægge et hegn til nabogrunden, for at få adgang.

Brandvæsenet som kort efter var fremme på stedet, kunne derfor hurtigt få deres slanger frem til branden, som hurtigt blev slukket.

Varmen fra flammerne, havde dog været meget tæt på at springe ruderne på klubhuset, som tydeligt havde slået revner i glasset.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Glasset i vinduerne på bygningen var tydeligt beskadiget efter branden. Foto. Lasse Antonsen – 112news

Hvis glasset var sprunget, så havde flammerne formentlig også antændt selve klubhuset, som dog blev reddet fra flammerne.

En del røg fra branden havde dog alligevel trængt ind i bygningen og startet brandalarmen, så en medarbejder fra Kommunens Ejendomsservice blev tilkaldt for at låse op til bygningen.

Da han ankom til stedet fik han lukket brandfolkene ind i bygningen som blev undersøgt, ligesom der blev opsat røgventilator for at få røgen ud.

Artiklen fortsætte efter billedet…

Det var nødvendigt at udlufte bygninge med en røgventilator, da en del røg var sluppet ind i bygningen. Foto. Lasse Antonsen

Branden nåede at anrette store skader på et skur til opbevaring af klubbens udstyr, ligesom der var lugt gener i bygningen.

Flere påsatte brande i Korsør

Det vides ikke om branden er påsat, men meget tyder dog på det, da branden var opstået i hvad, der lignede et anrettet bål i gården.

Korsør har de seneste uger været ramt af flere påsatte brande, da der mandag aften blev påsat brand i en bunker og flere skraldespande i byen.

LÆS OGSÅ: Påsat brand i bunker på Møllevangen i Korsør

Også i påske dagene var en gruppe unge blevet spotte af flere vidner rundt om i sydbyen, hvor der i løbet af halvanden time blev sat ild til tre skraldespande forskellige steder.

Politiet har runderet i området i forbindelse med flere af de påsatte brande, men det er umiddelbart endnu ikke lykkedes at sigtet nogen for ildspåsættelserne.

LÆS OGSÅ: Brand i flere skraldespande ved Føtex i Korsør

Har du set noget i forbindelse med mandagens påsatte brande I byen, eller ved branden bag KUK i Jens Baggesensgade kort efter midnat natten til tirsdag. Så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set235gange.