TV: Mulig påsat brand i forladt bygning i Slagelse

Mulig påsat brand i forladt bygning i Slagelse

Slagelse: Slagelse Brand og Redning måtte onsdag aften rykke ud til en brand i en forladt bygning bag Liselund Konferencecenter i Slagelse. Politiet anser branden for at være påsat.
Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 21.20 og da de nåede frem til adressen, stod en bygning i lys lue og der blev derfor kort efter tilkaldt assistance fra Korsør.

Trods indsatsen fra brandvæsnet lykkedes det ikke at redde bygningen, som derved udbrændte totalt under branden.

LÆS OGSÅ: Flere påsatte brande i Slagelse

Der er tale en en bygning bag Liselund Konferencecenter som for tiden står øde hen, men stedet bliver ifølge TV-Øst angiveligt brugt som tilholdssted for byens unge.
Da der ikke er strøm i bygningen, og derved ikke noget som umiddelbart kan bryde i brand af sig selv, anser politiet branden for at være påsat.

– Der er ikke noget, hvor der lige kan opstå brand af sig selv, derfor vurderer vi, at branden er påsat, siger Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.
I forbindelse med branden er to drenge set køre fra stedet på en scooter, og politiet hører derfor gerne fra vidner som har set noget omkring Slotsalleen onsdag aften, eller som måtte have andre oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set2695gange.