Efterlysning: Har du set 16-årige Victoria Adelhaid Andersen

Efterlysning: Har du set 16-årige Victoria Adelhaid Andersen

Foto. Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp til at finde den 16-årige Victoria Adelhaid Andersen som har været forsvundet siden 12. maj. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.
Victoria har ikke været set siden den 12. maj i år, hvor hun forlod institutionen “Ny-Start Markusminde” i Sabro, hvor hun er anbragt.

Hun har tidligere været gået fra institutionen, men er altid vendt hjem igen, hvilket dog ikke er sket denne gang.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Har du set denne bil med en kano på taget

Både Victorias mor og institutionen har siden hendes forsvinden modtaget mails, der angiveligt skulle være fra Victoria. Politiet mistænker dog at det er nogle andre, der har sendt de mails, og at de også har hjulpet Victoria med at gå under jorden.
Politiet frygter ikke umiddelbart, at der skulle være sket Victoria noget. Men da hun er under 18 år og anbragt på en institution, skal hun selvfølgelig tilbage dertil.

Politiet gør iøvrigt opmærksom på, at hvis nogen har hjulpet hende med at gå under jorden, er det altså en overtrædelse af straffelovens § 215, der siger, at:

“Den, som unddrager en person under 18 år forældres eller anden rette vedkommendes myndighed eller forsorg eller bidrager til, at han unddrager sig sådan myndighed eller forsorg, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år (jf. reglerne i § 261)”
Østjyllands Politi høre meget gerne fra borgere der ved hvor Victoria opholder sig, eller som har kendskab til, hvem der evt. har hjulpet hende med at gå under jorden.

Har man oplysninger i sagen, så kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

/112news/

Efterlysning - Har du set Victoria Adelhaid Andersen

Har du set den 16-årige Victoria Adelhaid Andersen. Foto. Østjyllands Politi.
Denne artikel er set2018gange.