Maritim Kulturuge og åbenhus på Flådestationen i Korsør

Maritim Kulturuge og åbenhus på Flådestationen i Korsør

I videoen her kan du se et lille uddrag af de forskellige ting man kunne opleve på havnen i Korsør i lørdags.

I sidste uge løb den årlige Maritime Kulturuge i Korsør af stablen, som ugen igennem har budt på aktiviteter rundt om i byen.

Lørdag kunne man så opleve det helt store arrangement for hele familien, med en masse aktiviteter på havnen og åbenhus på Flådestation Korsør.

Arrangementet er de sidste to år ikke blevet til noget grundet Corona situationen, men i år lykkedes det at afholde arrangementet, hvor rigtig mange lagde vejen forbi.

Det er forskellige lokale aktører der står bag arrangementet rundt om på havnen. Hvor der kunne opleves alt lige fra musik, sørøvere, skattejagt og slidskeræs, til film på storskærm om aftenen.

Også Flådestation Korsør holder åbenhus på denne dag, hvor de mange besøgende kan tage et kig inden for det ellers lukkede militærområde i byen.

Artiklen fortsætter efter billedet…

På Flådestation Korsør kunne man opleve forskelligt militærmateriel og høre om jobbet inden for forsvaret, søværnet, hjemmeværnet mm. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Her var der mulighed for en tur i søværnets gummibåde, et besøg på en af de store fregatter, til en snak med folkene i de forskellige boder på området.

Der var også mulighed for at børnene kunne prøve at komme ind i en kampvogn eller sidde i cockpittet på et F16 fly.

Arrangementet er en tradition i Korsør, som tidlige hed vanddagen, men som i dag strækker sig med aktiviteter i relation til det maritime en hel uge igennem.

Årets arrangement blev velbesøgt, da rigtig mange mennesker dagen igennem lagde vejen forbi, trods vejrguderne ikke leverede det bedste vejr.

/112news/

Denne artikel er set213gange.