32-årig anholdt efter færdselsuheld ved Storebæltsbroens betalingsanlæg

32-årig anholdt efter færdselsuheld ved Storebæltsbroens betalingsanlæg

En person er lørdag blevet anholdt i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld i betalingsbanen i Storebæltsbroens betalingsanlæg.

Uheldet skete i den ene af betalingsbanerne ved Storebæltsbroens betalingsanlæg i Halsskovvej I retning mod Sjælland.

Her var en bil kommet kørende med for høj fart og derfor ramt en anden bil bagfra, som den derfor kilede sig ind under. Det skriver TV2-ØST.

Da man først frygtede alvorlig personskade, blev der sendt flere ambulancer, brandkøretøjer og en lægehelikopter til stedet.

I den påkørte bil sad et ægtepar, hvor manden blev kørt til tjek på sygehuset i Slagelse, mens hans hustru blev kørt til Odense universitetshospital.

Ifølge TV2-Øst er meldingen at manden er sluppet uden skader fra uheldet, mens hans hustru skulle have fået et knoglebrud, men dog ikke livstruende.

Føreren af bilen som påkørte ægteparret, var en 32-årig Polsk mand, som umiddelbart også sættes i forbindelse med flere anmeldelser om hasarderet kørsel på Fyn.

Den 32-årige virkede efter ulykken påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest også bekræftede, og den 32-årige blev derfor anholdt og taget med til blodprøve udtagning.

Lørdag eftermiddag efterlyste Fyns Politi vidner, som havde bemærket en polsk bil køre vandvidskørsel på strækningen over Storebæltsbroen.

Broen var som følge af ulykken lukket for biltrafik mens redningsmandskabet arbejdede på stedet, hvilket skabte en del kødannelse.

Meldingen fra vejdirektoratet var først på eftermiddagen, at der var opstået massiv kødannelse i retning mod Fyn. Hvor de rejsende skulle forvente ekstra rejsetid på op mod 50 min.

/112news/

Denne artikel er set232gange.