Mand fundet knivdræbt i Holbæk – 20 årig sigtet for drabet

Mand fundet knivdræbt i Holbæk – 20 årig sigtet for drabet

« af 6 »
Der var et stort opbud af politi og retsmedicinere tilstede ved den dræbtes lejlighed i Holbæk lørdag aften. Foto. Rolf Larsen – Holbækonline.dk

Holbæk: En 20-årig mand er søndag formiddag blevet varetægtsfængslet i tre uger, sigtet for drabet på en 43-årig mand, som blev fundet knivdræbt i en lejlighed i Holbæk lørdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Politiet modtog lørdag klokken 19.30 et opkald om, at der i en lejlighed i det centrale Holbæk befandt sig en livløs mand. Det skriver Midt og Vestsjællands Politi i en Pressemeddelelse.

Der blev derfor sendt politi og ambulance til stedet, hvor det viste sig at personen – En 43-årig mand – under mistænkelige omstændigheder var afgået ved døden.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS-Vagt-Banner

Grundet de mistænkelige omstændigheder, blev der tilkaldt retsmedicinere til stedet, samt hunde, som undersøgte lejligheden og området omkring ejendommen.

Det er politiets opfattelse at den 43-årige formentlig er død som følge af flere knivstik i kroppen og dødsfaldet derfor betegnes som drab.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
20-årig anholdt og sigtet for drabet

Sent lørdag aften fandt politiet frem til en 20-årig mand fra byen, som de formoder har noget med drabet at gøre, og han blev derfor anholdt og sigtet i sagen.

Den 20-årige blev søndag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor anklagemyndigheden begærede grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre af hensyn til den kommende efterforskning i sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Retten valgte at varetægtsfængsle den 20-årige i foreløbig tre uger, frem til den 8 januar og han er derfor fortsat sigtet for drabet.

Politiet kan afvise at drabet har relation til rocker og bandemiljøet, men at der er tale om personer fra det lokale misbrugsmiljø. Det skriver TV-Øst.

/112news/
Denne artikel er set3128gange.