TV: Fyrværkeri skudt efter politi og brandvæsen i Korsør

Fyrværkeri skudt efter politi og brandvæsen i Korsør

Korsør: Lørdag aften måtte politiet tilkalde assistance fra flere patruljer, da en gruppe unge havde skudt efter både politi og brandvæsen med fyrværkeri på Motalavej i Korsør.

Brandvæsenet var klokken 16.55 blevet kaldt ud til en bilbrand ved ældreboligerne på Motalavej, men på vejen blev de beskudt med fyrværkeri.

LÆS OGSÅ: TV: Påsat bilbrand ved ældreboliger på Motalavej i Korsør

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Da branden var slukket og politipatrulje skulle til at patruljere i kvarteret, blev også denne beskudt med fyrværkeri og der blev derfor tilkaldt ekstra patruljer.

Kort efter var flere patruljer på stedet, hvor betjentene hurtigt fik slået en hånd i nogle af de unge, som alle blev registreret af betjentene.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

– Både en brandbil og en af vores patruljer blev beskudt med noget fyrværkeri. Vi har registreret nogle unge derude, men ingen er blevet sigtet eller anholdt. Det siger vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Ingen af de unge blev sigtet eller anholdt, men blev bedt om at forlade stedet, hvilket da også fik skabt ro i området, som har været stille resten af aftenen.

/112news/
Denne artikel er set4400gange.