Tre mænd med banderelationer stoppet med kniv og hash i bilen

Tre mænd med banderelationer stoppet med kniv og hash i bilen

kniv, hash, mænd med banderelationer stoppet i bil med hash og kniv.

Arkiv foto.

Stenlille: En politipatrulje spottede i går klokken 20.39 en bil med tre mænd i Stenlille, som havde fanget politiets opmærksomhed og blev derfor bragt til standsning.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.
Betjentene valgte at undersøge mændende i bilen lidt nærmere, da det viste sig, at den 29-årige fører, der er fra København, ikke havde nogen førerret, ligesom de alle havde tilknytning til bandemiljøet.

Da betjente tjekkede den 29-årige fører af bilen, fandt betjentene 2,4 gram hash på ham. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, samt for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.
I bilen var også en 24-årig passager fra Nysted, og da betjente undersøgte ham, viste det sig at han havde en ulovlig kniv på sig. Den 24-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Skudepisode har skabt frygt i byen

Det er kun en uge siden at der blev skudt mod en landejendom i Stenlille, som gennem et stykke tid har fungeret som rockerborg for rockergruppen Gremiums.
En mand blev såret ved skyderiet, men meldes dog uden for livsfare. Politiet mener at skudepisoden er banderelateret.

LÆS OGSÅ: En person såret efter skud mod rockergruppen Gremiums klubhus

Skyderiet har nu skabt frygt i den lille landsby, og Midt og Vestsjællands Politi arbejder nu på højtryk for at genoprette trygheden i byen. Det oplyste Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Om de tre mænd politiet stoppede tirsdag aften har noget med konflikten at gøre vides ikke.

/112news/
Denne artikel er set2640gange.