Lange fængselsstraffe for omfattende handel med amfetamin i Korsør

Lange fængselsstraffe for omfattende handel med amfetamin i Korsør

kokain, speed, amfetamin, stoffer, streger,
Arkiv foto.

Tre personer er fredag blevet idømt lange fængselsstraffe i en sag om omfattende handel med amfetamin fra en adresse i Korsør.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Tilbage i starten af maj 2022 førte politiets efterforskning til, at betjente slog til mod en lejlighed i Korsør, hvor der blev fundet en større mængde narko.

LÆS OGSÅ: Efterforskning førte til større narkofund i Korsør

På adressen befandt der sig en 51-årige mand og en 50-årige kvinde, som begge blev anholdt og sigtet for handel med euforiserende stoffer.

En lille uge senere, lykkedes det betjentene at pågribe endnu en person i sagen – en 32-årige mand – som også blev tiltalt i sagen.

Fredag kom sagen så for Retten i Næstved som har afsagt dom i sagen mod de tre personer, som er tiltalt for bl.a. handel med amfetamin.

Den omfattende handel er ifølge politiet foregået med udgangspunkt i deres fælles adresse i Korsør.

Den 51-årig mand er idømt 9 års fængsel, mens den 50-årige kvinde er blevet idømt 5 års fængsel, begge for handel med, og besiddelse af i alt 5.2 kg amfetamin. De er ligeledes også blevet dømt for besiddelse af en revolver.

Den 32-årig mand er blevet idømt 7 års fængsel for handel med, og besiddelse af i alt 5 kg amfetamin, men også han blev dømt for besiddelse af revolveren.

LÆS OGSÅ: Endnu en mand anholdt efter større narkofund i Korsør

De tre dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke af sagen, men de er alle forsat fængslede.

– Der har været tale om salg af amfetamin igennem flere år, men den forretning har godt politiarbejde og grundig efterforskning nu sat en stopper for, hvilket er meget tilfredsstillende, udtaler sagens anklager Skipper Pelle Falsled.

I sagskomplekset som har varet længe, er også flere købere af amfetamin tidligere blevet dømt.

/112news/

Denne artikel er set183gange.