Kvinde fløjet til Rishospitalet efter alvorligt uheld i Korsør

« af 34 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En 40 årig kvinde blev onsdag eftermiddag fløjet til Rishospitalet i København efter et alvorligt færdselsuheld på Frølundevej i Svenstrup ved Korsør. Ulykken skete idet den 40 årig kvinde og hendes mand var ved at klippe hæk ved ejendommen på Frølundevej, men en 49 årig kvinde der kom kørende i sin bil, mistede af ukendte årsager herredømmet over sin bil og ramte derfor den 40 årig kvinde og en ladbil de havde holdende til de afklippede grene fra hækken. Ved sammenstøddet kom den 40 årig kvinde ind under den 49 årigs bil, og måtte hjælpes fri af redningsmandskabet.

LÆS OGSÅ: 2 mænd slap billigt fra voldsom ulykke på Storebæltsbroen

Uden for livsfare

Den 40 årig kvinde blev efter uheldet fløjet med ambulancehelikopter til Rishospitalets traumecenter, hvor hun angiveligt bliver behandlet for brud på blandt andet ansigtsknogler og bækkenet. Først sent onsdag aften meldet lægerne kvinde uden for livsfare. skriver TV2east.dk

Den 49 årig fører af bilen blev stærkt chokeret kørt til Slagelse sygehus, men er sluppet med mindre knups og er udskrevet igen.

Bilinspektøren har undersøgt ulykkesstedet for at fastslå årsagen til ulykken, men om den 49 årig vil blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med ulykken, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Se videoen fra ulykken herunder.Denne artikel er set17118gange.