Brand i container på Motalavej i Korsør, trods længere tid med ro i kvarteret

« af 16 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Trods en længere periode med ro i Motalavej kvarteret i Korsør, måtte brandvæsnet ved 1 tiden natten til igår, rykke ud til en brandende container i kvarteret. Containeren stod i et metal skur ud for nr. 129 og der var her ild i 2 store plastikcontainere. Branden blev hurtigt slukket, men de 2 containere udbrændte totalt.

LÆS OGSÅ: Voldsomt nytår på Motalavej i Korsør

Oven på uroen tilbage i januar, har der ellers været fuldstændig stille i området lige siden. Politiet har også øget patruljeringen i kvarteret, og er i den seneste tid blevet set gående rundt i kvarteret. Kommunen har også i fællesskab med boligselskabet Bolig Korsør, iværksat en trykhedsplan for kvarteret, som består i at beboerne vil få et besøg, hvor de anonymt kan besvare et skema med spørgsmål om de føler sig sikre i kvarteret.

LÆS OGSÅ: Interview med en af de unge på Motalavej: Der er ingen regler

Trods den store indsats for en større ro og trykhed i kvarteret, brændte en container altså i nat. Politiet mødte dog talstærkt op ved branden, med hele 2 patruljer og fik optaget rapport. Det lykkedes dog umiddelbart ikke politiet at opsnuse gerningsmændende.Denne artikel er set14574gange.