Kraftig brand i kolonihavehus i haveforeningen Østervang i Slagelse

Kraftig brand i kolonihavehus i haveforeningen Østervang i Slagelse

Flammerne havde godt fat i kolonihavehuset da brandvæsnet nåede frem. Fotograf. Aleksander Juel Dahl – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk

Lørdag eftermiddag blev der atter brug for brandvæsnet, da et kolonihavehus stod i flammer i haveforeningen Østervang i Slagelse.

Meldingen om branden indløb kl. 17.39 og da brandvæsnet var fremme på stedet, var et kolonihavehus helt omspændt af flammer.

Branden var så kraftig, at den hurtigt bredte sig til et nabohus, men brandfolkene fik dog hurtigt branden under kontrol.

LÆS OGSÅ: Påsatte brande i Slagelse: Bygning forsøgt sat i brand

Havehuset udbrændte totalt i branden, mens huset ved siden af fik en del brandskader.

Slagelse har de seneste fem dage været ramt af flere brande i samme område af byen, og det er derfor politiets formodning at de er påsat.

Branden i kolonihavehuset lørdag eftermiddag, skete kun få timer efter, at ukendte gerningsmænd havde forsøgt at sætte ild til en bygning på Rosenkildevej.

LÆS OGSÅ: Påsatte brande i Slagelse: Skur stod i flammer op ad ejendom på Valbyvej

Haveforeningen Østervang ligger blot en kilometer fra Rosenkildevej, men det er dog endnu for tidligt at sige om der er en sammenhæng mellem brandene. Det skriver TV2-ØST.

Politiet hører dog rigtig gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt omkring haveforeningen Østervang i Slagelse lørdag eftermiddag.

Politiet kan kontaktes med oplysninger i sagen på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set84gange.