Påsatte brande i Slagelse: Skur stod i flammer op ad ejendom på Valbyvej

Påsatte brande i Slagelse: Skur stod i flammer op ad ejendom på Valbyvej

Skuret var bygget op ad gavlen på en ejendom med lejligheder, som derfor måtte evakueres på Valbyvej i Slagelse. Fotograf. Aleksander Juel Dahl – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk

De påsatte brande i Slagelse fortsætter, og natten til lørdag modtog Slagelse Brand og Redning melding om flere brande i nordbyen.

Dem første meldingen indløb til alarmcentralen kl. 01.35, da et skur stod i flammer op ad en ejendom med lejligheder på Valbyvej i Slagelse.

Blot et minut senere, indløb der yderligere en melding om en brand i et udhus på Holstebrovej, kun få hundrede meter fra den anden brand.

LÆS OGSÅ: Slagelse hærges af påsatte brande: Bil i flammer ved Antvorskov Kasserne

Indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning var dog hurtigt fremme på stedet, hvor han kunne se ildskær fra begge adresser. Det oplyser indsatsteder Michael Gravgaard til TV2-ØST.

Han valgte derfor at sende køretøjer til begge adresser samtidig, så de hurtigt kunne få begge brande hurtigt under kontrol.

Branden på Valbyvej var umiddelbart brudt ud i en container, hvorfra den på grund af den kraftige vind, bredte sig til et skur. Det skriver TV2-ØST.

Flammerne fik hurtigt godt fat i skuret, som var sammenbygget med en ejendom med lejligheder, som derfor måtte evakueres.

LÆS OGSÅ: Slagelse ramt af påsatte brande for tredje nat i træk

Begge brande blev dog hurtigt slukket, inden de nåede at udvikle sig yderligere, og beboerne på Valbyvej kunne derfor hurtigt vende tilbage til deres lejligheder igen.

Hvordan branden er opstået vides ikke med sikkerhed, men politiet har, set i lyset af de seneste dages brande i området, en klar formodning om de er påsat. Det skriver TV2-ØST.

Politiet tager derfor sagen meget alvorligt, og de har derfor forsøgt at sikre så mange spor så muligt på brandstederne.

Har man set noget mistænkeligt omkring brandstederne de seneste dage, umiddelbart inden deres opståen, så hører politiet gerne om det. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set77gange.