Knivstikkeri mandag eftermiddag i Slagelse

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

Slagelse: Mandag eftermiddag i tidsrummet 16.00 – 17.00 blev en 70-Årig kvinde stukket med en kniv i ryggen i Slagelse. Gerningsmanden havde forladt stedet ved Politiets ankomst. Ifølge Politiets døgnrapport var det en umotiveret handling af en 71-Årig mand. Manden blev omkring 16.50 spottet af en patrulje i området og blev anholdt sigtet for kvalificeret vold. Manden blev iført en DNA dragt og kørt væk fra stedet af Politiet.

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

I forbindelse med knivstikket og anholdelsen blev dele af Vestsjællandscenteret afspærret for yderligere efterforsking samt sporsikring med hunde. Afspærringen varede det meste af eftermiddagen og hen af Mandag aften blev denne ophævet igen. Under efterforskingen på stedet fandt man hvad man mener er gerningsvåbnet.

Den 71-Årige mand blev varetægtsfænglset og skal fremstilles i grundlovsforhør Tirsdag. Den 70-Årige kvinde meldes uden for livsfare. Vagtchef Stefan Jensen hos Sydsjælland & Lolland-Falsters Politi udtaler til Tv2 Øst og understreger at denne hændelse på ingen måde er banderelateret.

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

/112News.dk/

Denne artikel er set357gange.