Knivstikkeri i Korsør

Fotograf. Nicolaj Svensson - 112news.dk

Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk

Korsør: Lørdag eftermiddag ved 16 tiden, blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kaldt ud til noget tumult på Møllevangen i Korsør, hvor en eller flere personer skulle være stukket med en kniv.




Et vidne fortæller til 112news.dk, at to mænd skulle have været ankommet til en adressen på Møllevangen for at snakke med en person, som angiveligt skulle opholde sig i lejligheden, hvilket udviklede sig til noget tumult, hvorefter de forlod lejligheden igen, men med beboeren i hælende, som nu havde en køkkenkniv i hånden.

Ifølge vidnet resulterede det i, at beboeren længere nede ad gaden, snittede ud efter de to, og derved ramte den ene i brystet, mens den anden blev ramt i halsen, men der skulle dog kun være tale om overfladiske skrammer.




Politiet ankom kort efter til stedet, hvor de anholdte beboeren af lejligheden – en 49-årig mand – som de mistænker for, at have trukket en køkkenkniv og ramt en 71-årig mand i brystet, som til alt held havde sin mobil i brystlommen, og han derved ikke blev såret af stikket, det skriver TV-Øst.

Den anden mand – en 53-årig mand fra byen blev ifølge TV-Øst, ramt af et knivstik i hovedet nær tændingen, og måtte derfor til behandling på Slagelse Sygehus, men han skulle dog ikke være kommet alvorligt til skade ved knivstikkeriet.




Den 49-årige gerningsmand til knivstikket, vil sandsynligvis blive fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af søndagen.

/112news/




Denne artikel er set10198gange.