49-årig knivstikker fra Korsør blev varetægtfængeslet i 4 uger

Fotograf. Nicolaj Svensson - 112news.dk

Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk

Korsør: To mænd på henholdsvis 53 og 71 år blev lørdag eftermiddag udsat for et knivstikkeri, da de dukkede op hos en 49-årig bekendt på Møllevangen i Korsør, hvor de to mænd angiveligt skulle have fat i en person som skulle have opholdte sig hos beboeren til lejligheden, hvilket udviklede sig til noget tumult, hvorefter de to mænd forlod stedet igen.

Kort efter kom den 49-årige dog løbene ud på vejen med en Køkkenkniv i hånden og stikker ud efter de to mænd, hvorved den 71-årige blev ramt i brystet, men blev til alt held reddet af sin mobil som var i brystlommen, mens den 53-årige blev ramt i hovedet og måtte køres til behandling på Slagelse Sygehus.




Politiet blev efterfølgende tilkaldt og sendte hurtigt en patrulje til stedet, hvor det lykkedes at anholde gerningsmanden, hvorefter de gik i gang med at spærre noget af Møllevangen, så man kunne sikre eventuelle beviser i sagen.

I dag Søndag blev den 49-årige mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for forsøg på manddrab på grund af den grove karakter.




– Han sigtes for forsøg på manddrab grundet grovheden. Han rammer en 53-årig mand i hovedet, og selv om han ikke er i livsfare, skal han stadigvæk leve med en flænge og et ar i ansigtet, fortæller vagtchef Ole Hald, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til sn.dk.

/112news/




Denne artikel er set4685gange.