En kiosk i Faxe blev sent Torsdag aften udsat for et skudattentat: Politiet høre gerne fra vidner

En kiosk i Faxe blev sent Torsdag aften udsat for et skudattentat: Politiet høre gerne fra vidner

Arkiv.Foto

Faxe: Sent torsdag aften fik politiet en anmeldelse om, at der var affyret flere skud mod en kiosk i Torvegade i Faxe. Der blev fundet flere skudhuller i ruderne til forretningen, og politiet afspærrede med hjælp fra Hjemmeværnet stedet.
Ved skudafgivelsen optrådte flere personer maskeret og bevæbnet med køller og en enkelt med et skydevåben. Efter skuddene flygtede gerningsmændene i flere køretøjer og forsvandt ud af byen i p.t. ukendt retning.

Der foreligger endnu ikke klare signalementer af hverken køretøjer eller gerningsmændene, men politiet arbejder videre med den del.
Politiets undersøgelser viser, at det er en skudepisode med forbindelse til rocker-/bandemiljøet. Af efterforskningsmæssige hensyn kan politiet ikke i øjeblikket være mere konkret om, hvad der ligger bag den vurdering.

-Vi må nu desværre endnu en gang konstatere, at en del af de verserende konflikter i rocker-/bandemiljøet udfolder sig i vores område. Det beklager vi dybt, og vi kan forsikre, at der arbejdes meget målrettet på at finde gerningsmændene til disse aldeles afstumpede handlinger, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Hvis der er borgere, der har set eller hørt noget mistænkeligt i tidsrummet omkring skyderiet, der fandt sted torsdag klokken 22.52, modtager politiet gerne oplysninger om det på tlf. 1-1-4.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set5862gange.