Kampagnen “Tryg Julefrokost” ser ud til at virke

Arkiv foto. Pixabay.com

Arkiv foto. Pixabay.com

Julen og julefrokosterne står for døren, og det plejer ofte at involvere både alkohol og en del ballade i nattelivet.

Derfor er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gået sammen med en række lokale aktører i politikredsen største byer – fx cityforeninger, kommunerne, natteravnene og restauratørerne – om en kampagne, der skal skabe trygge rammer for alle, der i julemåneden skal ud at fejre julefrokoster.

Kampagnen hedder #Tryg Julefrokost”, hvor målet er glade og hyggelige aftener i trygge og sikre rammer, uden vold og alt for fulde folk, og den ser foreløbig ud til at virke.

Meldingerne fra de politibetjente, der har holdt øje i weekendens aften – og natteliv er meget positive: Folk opførte sig pænt, de var glade og der var rigtig god stemning stort set over alt.

Kun i Slagelse blev en beruset 24-årige mand fra byen anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen, da han trods flere advarsler ikke ville gøre som politiet sagde.

Men eftersom politibetjente har besøgt over 100 forskellige julefester i løbet af fredag og lørdag aften, så er den 24-årige en enlig svale i en positiv historie om fest og glæde – helt i julens ånd, lyder det fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

/112news/
Denne artikel er set3197gange.