Indbrudsbølge i biler har ramt Trekantsområdet

Indbrudsbølge i biler har ramt Trekantsområdet

Privat Foto.

Kolding: Det har været en travl nat for nogle indbrudstyve, da en indbrudsbølge har ramt biler i Trekantsområdet, som er blevet tømt for værdier.




Det drejer sig om 20 biler som i løbet af natten til tirsdag, har haft besøg af de ubudne gæster. Alle bilerne har været parkeret i Trekantsområdet omkring Kolding og Vejle.

Det er særligt på parkeringspladsen ved Scandic Hotel i Bramdrupdam og ved Danmarks Transportcenter DTC i det nordlige Vejle nær motorvejen. Her har tyvene nemlig været inde i ikke færre end 13 biler. Det skriver TV2.




På næsten en uge er der kommet omkring 50 anmeldelser til Sydøstjyllands Politi, fra folk som har fået smadret vinduer og haft indbrud i deres bil.

De mange indbrud er sket i området fra Christiansfeld i syd og til Vamdrup i vest, samt ved flere samkørselspladser ved motorvejen udenom Kolding, det skriver TV2.




Trods godt et døgn uden anmeldelser om indbrud i biler, har tyvene altså natten til tirsdag atter været på spil i området.

– Vi har patruljeret intensivt i aften-og nattetimerne på de udsatte steder, og alligevel er det lykkedes tyvene at slå til, fortæller vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi til TV2.

/112news/




Denne artikel er set3363gange.