Hektisk anholdelse under brand i Korsør.

« af 18 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Politi og brandvæsen blev onsdag morgen kl 4.42 kaldt til Møllevangen i Korsør, hvor nogle beboere havde set røg fra vinduerne til en lejlighed, hvor der samtidig var højlydt skænderi.

LÆS OGSÅ: Aggressiv kvinde anholdt på Motalavej i Korsør.

Da brandvæsnet nåede frem til adressen, blev de mødt af råben og skrigen fra lejligheden, hvorfor de derfor trak sig tilbage. Politiet blev derfor sendt op til lejligheden, men efter kort tid iklædte betjentene sig skudsikre vester, hjelme, og skjold.

LÆS OGSÅ: 19 årig anholdt tre gange på samme dag

Efter noget tid lykkedes det betjentene at overmande manden, en 34 årig psykisk syg mand, som blev bragt ud på en båre, hvor han i ambulance blev kørt til behandling på sygehuset for røgforgiftning, inden han kunne køres til afhøring hos politiet.

LÆS OGSÅ: Husspektakler førte til fund af skarpladt pistol i Korsør

I følge kilder på stedet, er beboerne meget utrykke for at bo der, da det ikke er første gang manden går amok, ligesom flere kilder oplyser overfor 112news.dk, at manden skulle have truet med en stor kød økse, men politiet på stedet ville dog ikke bekræfte denne påstand.

LÆS OGSÅ: Familie opgør endte i knivstik i Korsør

Da manden var blevet anholdt, rykkede brandvæsnet ind for at kontrollere lejligheden, da manden havde haft antændt en mindre brand i lejligheden, og antændt noget tøj, som skulle være smidt ud af vinduet. Politiet behandler sagen som brandstiftelse, skriver de i døgnrapporten.

Vi fangede indsatsleder ved Sydsjælland og Lolland Falsters politi Rasmus Nielsen ude på stedet, hør hvad han havde at sige om hændelsen i klippet her.

Du kan se hele videoen fra aktionen i klippet her.Denne artikel er set14332gange.