Forbipasserende reddede hus fra brand i Korsør

« af 10 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Det var 2 forbipasserende unge mennesker der tirsdag eftermiddag reddede et hus på Rosenvænget i Korsør fra en større brand, da de ved 14.30 tiden opdagede en del røg, som steg op fra villaen. De skyndte sig derfor at tilkalde hjælp, hvorefter de med hjælp fra en nabo, begyndte at slukke ilden med en have slange.

LÆS OGSÅ: Beboere slukkede selv brand i skraldespand.

– Der kom pludselig 2 unge mennesker løbende hen af vejen, hvor de råbte om der var tilkaldt hjælp. Der gik det op for mig at der var brand i huset, hvor vi løb om i have og fandt en have slange, som vi slukkede ilden med. Der var mange flammer, og ilden havde allerede fat i gardinet indenfor, da vi kom om i haven. Jeg er sikker på at huset havde fået store brandskader, hvis vi ikke var kommet lige der, udtalte naboen overfor 112news.dk

LÆS OGSÅ: ADVARSEL!! Så galt kan det gå: Ukrudts brænder satte ild til hæk.

– Da vi ankommer til stedet er branden næsten slukket, takket være de 2 unge mennesker der opdagede branden, så opgaven var at få huset ventileret for røg, og så lidt efterslukning på bagsiden af bygningen hvor branden var opstået, oplyser Daniel Weinreich indsatsleder hos Slagelse Brand og Redning.

LÆS OGSÅ: Tømt askebæger startede brand i container på Motalavej i Korsør.

Der var heldigvis ikke nogen hjemme da branden brød ud. Meget tyder på at, branden er opstået ved et askebæger i haven, skriver Sydsjælland og Lolland Falsters politi i døgnrapporten.

Se video fra branden her.Denne artikel er set9660gange.