LIGE NU: Mulig gerningsmand til skyderi i Vejlø By anholdt på Amager

Mulig gerningsmand til skyderi i Vejlø By anholdt på Amager

skyderi, Vejlø By, Arkiv billede, anholdt, anholdelse

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Amager: Det er muligvis gerningsmanden til skyderiet i Vejlø By tidligere på dagen, som politiet lørdag aften har stoppet og anholdt på Amager.
Politiet er ligenu massivt tilstede på Amager, hvor politiet har stoppet en bil og anholdt en person.

Politiet har sikret en pistol, som lå i forruden på den bil politiet her til aften har stoppet på Amger. Det oplyser et vidne til 112news.dk
Mand flygtet efter skyderi

Politiet har dagen igennem søgt efter en mand, som var flygtet efter et skyderi mod et hus i Vejlø By på Sydsjælland.

Gerningsmanden truede sig herefter til en privat personbil, som han kørte væk i. Ikke længe efter forsøgte han ad flere omgange at true sig til nye flugtbiler i Næstved og Haslev området. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse tidligere på dagen.

LÆS OGSÅ: Skud i hus ved Vejlø By: Politiet har afspærret dele af byen og gerningsmanden er stadig på fri fod

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi vil dog ikke bekræfte om det er manden fra skudepisoden i Vejlø By, som er blevet anholdt her til aften.
Gerningsmanden er ikke længere efterlyst efter anholdelsen på Amager, oplyser Ove Christoffersen, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, til DR Nyheder. Han vil dog ikke bekræfte, at det er gerningsmanden, der er anholdt. det skriver DR-Nyhederne.

Der er ingen meldinger om tilskadekomne i forbindelse med skyderiet i Vejlø By, men politiet har dagen igennem været massivt til stede i byen. Der er dog endnu ikke fremkommet nye oplysninger fra politiet i sagen.

/112news/
Denne artikel er set4522gange.