Den fredelig DEMO har nu holdt i 21 dage: Morgenfrisk betjente tjekkede lejren

Den fredelig DEMO har nu holdt i 21 dage: Morgenfrisk betjente tjekkede lejren

Foto. Nicolaj Svensson – 112news

Christianshavn Torv: En fredelig DEMO som nu har holdt i 21 dage af de hjemløse, som stadig går rundt og venter på at får nogen svare fra Politiker.
Lørdag morgen ca klokken 04.30 dukkede 3-4 betjente op på Christianshavns Torv, for at tjekke om der var nogen som sov i nogen af de små telte, som de hjemløse tidligere har fået af vide at de godt må have stående, men de må bare ikke sove i dem.

“DEMO dronningen´´ Marlene Malle Granild sad, og lavede live på det sociale medie Facebook i mens politiet var på visit i lejren, efter politiets gennemgang af teltene bliver de enig om at register de hjemløse som var på stedet.
En betjent vælger og trække Marlene Malle Granild lidt til side, da hun skal oplyse sit cpr nr som hun ikke vil sige højt da der står andre mennesker på stedet.

Hun oplyser cpr nr under live streamning som hun i øverig bruger som dokumentation, og de sidste 4 tal visker hun til betjenten så man ikke kan høre det, det får betjenten til at gentage Marlenes fulde cpr nr i en tone så det kan høres, det får Marlene til at skælde betjenten ud.
Marlene. ¨ Nu ved hele Danmark det alligevel, i dygtig er i ¨

Betjenten. ¨ Nu er det jo ikke mig der vælger og live streame ¨

Marlene. ¨ Nej men det jo dokumentation jo, det er den eneste mulighed jeg har ¨

Politiet valgte for nogen dage siden, og rive deres pavillon ned som de ellers brugte til at holde deres ting i tørvejr som de har fået doneret af alle mulig hjælpsomme mennesker, og lidt efter fik de så en anden besked fra politiet, om at nu måtte de godt have telte op de måtte bare ikke sove i dem.
Solen har skinnet over Christianshavns Torv i dag, og der har været liv og glade dage på Torvet med musik og mange mennesker, og de hjemløse har også haft et smil på læben, og hygget sig og snakket med mennesker ud fra som har været nysgerrige og spurgte ind til deres fredelig DEMO.

De små telte er pakket ned, og DEMO pavillonen er kommet op og stå igen, og deres store spørgsmål til politikerne står på et flot stort stof banner foran pavillonen.
Foto. Nicolaj Svensson – 112news

Nu hvor politiet har meldt ud at de godt må have telt op, og de godt må være der så længe der ingen ballade er, regner de ikke med at der kommer flere problemer med deres tilstedeværelse på Torvet.

Fotografen fra 112news.dk var hurtig på visit på Torvet til en status og lige få en snak med Marlene Malle Granild.

– Nu har vi fået lavet pavillonen, og fået den op igen, og alle vores ting er nu kommet på plads derinde, som du kan se så er alle de små telte pakket sammen så nu fylder vi ikke så meget som vi gjorde tidligere, da politiet havde revet vores pavillon ned, fortæller Marlene Malle Granild til 112news.
Formålet med deres lejr på tovet er at lave en fredelig og rolig DEMO, med det store spørgsmål HVORFOR!. De hjemløse vil bare have et sted at være, men de føler at politikerne ikke vil lytte til dem. Derfor har de valgt at lave denne DEMO, i et håb om at blive hørt.

Du kan se livevideoen, hvor de morgenfriske betjente tjekker op på lejren.

/112news/
Denne artikel er set9255gange.