Fredelig demo den 10/7 kl 12-16 på Københavns Rådhusplads: Giv os lyset tilbage

Fredelig demo den 10/7 kl 12-16 på Københavns Rådhusplads: Giv os lyset tilbage

Privat.Foto

Den 10/7-17 er det præsis et år siden, at en familie fra Korsør Mistede deres smukke datter/søster den dengang 17-årig Emilie Meng.




En hundelufter finder Emilie Meng den 24/12-16 liggende død i en sø ved Borup på Sjælland.

Politiet er på barbund i Emilie-sagen, og gerningsmanden/gerningsmændene er stadig på fri fod.




En kvinde mister sin søster, da endnu et mord sker den 4/11-16 hvor en 32-årig kvinde og hendes ufødte barn blev på brutal vis stukket ihjel i Elverparken i Herlev.

Også her er politiet på barbund i sagen.




Der er sket mange dødsfald det sidste års tid, hvor mange unge har mistet livet, i nattelivet ved drukning.

De efterladte sidder tilbage magteløse, og med en kæmpe sorg ved at miste deres kære.




Stifteren af gruppen forsvunden personer Sofie Sønderup har nu taget et super initiativ og har lavet et opslag på Facebook hvor man den 10/07-17 vil lave en fredelig DEMO på Rådhuspladsen i København.

 

Tryk på billedet og du kommer ind på Sofies opslag

– Vi vil lave en fredelig sammenkomst på Rådhuspladsen med musik, taler,fællessang og hygge for de små, en dag, hvor vi sammen kan mindes og opfordre politikerne til at sikre et samfund, hvor vi som danskere kan færdes trygt. skriver Sofie Sønderup blandt andet i opslaget.




Man vil gerne opfordre alle til at møde op også gerne pårørende, der har mistet et nært familie medlem, på en uforklarlig eller frygtelig måde, skulle der sidde pårørende der har brug for at sige et par ord kan det sagens lad sig gøre, info skal gives til Sofie Sønderup.

Skulle du have brug for at snakke med Sofie Sønderup, om arrangementet eller andet kan du finde kontaktoplysninger i opslaget oven over her.

Kærlighed til folket.

/112news/




 

Denne artikel er set4558gange.