Flere mistænkelige brande i Slagelse

Flere mistænkelige brande i Slagelse

Flammerne havde godt fat i både bil og carport på Strudsbergsvej, men heldigvis er ingen kommet noget til. Fotograf. Nicklas Andersson – 112news.dk

Slagelse: Slagelse var skærtorsdag aften ramt af flere, hvad politiet betegner som mystiske brande, hvor både en bil og carport, samt et større skur blev flammernes bytte.

Meldingen om den første brand indløb klokken 22.23 hvor en bil holdende i en carport ved et autoværksted på Strudsbergsvej stod i flammer.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Da brandvæsnet ankom havde flammerne allerede godt fat i både bilen og carporten, ligesom der var fare for at branden skulle sprede sig til selve autoværkstedet.

Der blev derfor hurtigt tilkaldt assistance af en tankvogn til slukningen af branden, som heldigvis begrænsede sig til bilen og carporten, mens værkstedet fik mindre brandskader.

Skraldeskur stod i flammer

Mens brandfolkene arbejde med slukningsarbejdet af branden på Strudsbergsvej, indløb der klokken 22.52 yderligere en melding om en brand i et større skraldeskur på Grønningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder
Flammerne havde godt fat i dette skur på Grønningen i Slagelse og var ved at brede sig til en af hjemmeplejens biler, men et par hurtige betjente fik bilen skubbet væk fra flammerne. Fotograf. Nicklas Andersson – 112news.dk

Der var tale om et større skraldeskur tæt på et plejehjem på Grønningen, hvor flammerne havde godt fat, ligesom branden var ved at brede sig til nogle buske og træer, samt en parkeret bil.

Dog var et par betjente på stedet hurtige, og fik derfor smadret en rude på bilen og sat den i frigear, hvorefter den kunne skubbes væk fra flammerne, det skriver bt.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Da brandfolkene endnu ikke var færdige med slukningen af den første brand, måtte der derfor rekvireres assistance fra Korsør til slukning af branden på Grønningen.

Klokken 23.42 kom der så endnu en melding om en mindre brand i en skraldespand på Parkvej i Slagelse, som dog hurtigt blev slukket af brandvæsnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Heldigvis er ingen kommet noget til i forbindelse med brandende i Slagelse torsdag aften, som politiet betegner som mistænkelige og formoder er påsatte.

Skulle du have set noget i forbindelse med brandende i Slagelse torsdag aften, eller har du andre oplysninger i sagen, så hører politiet gerne fra dig på tlf. 114.

/112news/

SLS Vagt Korsør

Denne artikel er set2457gange.