Alvorlig dødsulykke på vestmotorvejen ved Slagelse

Alvorlig dødsulykke på vestmotorvejen ved Slagelse

Den 39-årige afgik ved døden, som følge af de skader han pådrog sig ved det voldsomme sammenstød med lastvogntraileren. Fotograf. Nicklas Andersson – 112news.dk

Slagelse: En 39-årig mand har mistet livet i en alvorlig dødsulykke på vestmotorvejen ved Slagelse tirsdag eftermiddag, da han kørte op bag i en lastvogn, hvor hans bil kilede sig fast.

Den alvorlige dødsulykke skete på vestmotorvejen mellem afk. 39 Slagelse S, og afk. 38 Slagelse Ø tirsdag eftermiddag ved 17 tiden, hvor den 39-årige kørte op bag i en lastvogn.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Det var i forbindelse med et tidligere uheld på strækningen, at der var opstået noget kødannelse på motorvejen, hvilket den 39-årige overså og derfor ramte op i lastvognen.

Den 39-årige pådrog sig så alvorlige skader ved ulykken, at redningsmandskabet ikke kunne redde hans liv, og han blev derfor erklærede for død på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Den alvorlige ulykke resulterede i en længerevarende lukning af motorvejen ved Slagelse, som først blev åbnet ud på aftenen, hvilket medførte en del trafikale problemer.

Først omkring klokken 22 tirsdag aften kunne politiet oplyse på Twitter, at trafikken atter var normal på strækningen, ligesom der var ryddet helt op efter uheldet.

De pårørende er underrettet om ulykken.

/112news/

Denne artikel er set6484gange.