Flere hundrede flygtninge væltede over grænsen i Rødby

« af 7 »

I løbet af søndag eftermiddag og aften er flygtninge væltet ind over grænsen ved Rødby, hvilket skabte en del kaos, da flere af flygtningene flygte fra stedet.

Af tre omgange er der søndag eftermiddag og aften ankommet flygtningegrupper med internationale tog til Rødby. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde klokken 17 registreret ca. 75 flygtninge. Klokken 18 kom endnu ca. 100 flygtninge ind med færgen. Imidlertid opstod der på dette tidspunkt tumult, og en del af dem løb væk fra området.

En eftersøgning blev sat i gang, og forholdsvis hurtigt fik politiet kontakt til langt de fleste af de flygtninge, der var løbet fra Rødby station. Bl.a. gennem dialog fik betjentene igen samling på personerne.

Senere på aftenen klokken ca. 20.30 kørte endnu et tog ind på Rødby station med ca. 100 flygtninge.

De fleste af flygtningene kommer fra Syrien og Irak. En stor del af flygtningene er nu blevet indkvarteret på hoteller i området.

Den foreløbige registreringen af flygtningene er foregået helt udramatisk og i god ro og orden. Skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.Denne artikel er set6213gange.