Fire biler påkørte hinanden: Syv personer er anholdt i sagen

Fire biler påkørte hinanden: Syv personer er anholdt i sagen

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

Østjyllands Politi efterlyser vidner til et større slagsmål mellem flere personer på Dortesvej i Brabrand i nat, hvor to personer blev mindre såret af stikvåben.

Brabrand: Klokken 1.09 natten til mandag modtog Østjyllands Politi flere anmeldelser om skud og slagsmål i Brabrand.
En patrulje på stedet standsede en bil med fire mistænkelige personer, og i bilen blev fundet flere stikvåben. Alle fire blev anholdt.

På Dortesvej stod fire biler, der var kørt ind i hinanden, og det er politiets formodning, at flere personer bevidst har påkørt hinanden i forbindelse med konflikt.
Derefter er der opstået slagsmål mellem personerne, og mindst to personer er blevet ramt af stikvåben. Den ene har fået skader ved knæet, og den anden er blevet stukket i ballen.

Flere anmeldelser tyder på, at der er blevet skudt under sammenstødet, hvilket politiet nu er ved at undersøge nærmere.
Østjyllands Politis efterforskning af episoden har foreløbigt ført til i alt syv anholdelser af mænd fra Aarhus. De er blandt sigtet for grov vold.

 

– Vi er stadig i fuld gang med efterforskningen for at stykke hændelsesforløb og motiv sammen. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der ligger bag opgøret. Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set episoden eller personer med mistænkelig adfærd på Dortesvej i nat, siger vicepolitiinspektør Carste Kousgaard fra Østjyllands Politi.
Har du oplysninger til politiet, kan du ringe på tlf. 114.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set4441gange.