FC Helsingør får besøg af FC København på søndag

FC Helsingør får besøg af FC København på søndag

Arkiv.Foto Fotograf. Lasse Antonsen.

Helsingør: Da FC Helsingør er kommet i ALKA Superligaen betyder dette også, at der kommer store hold på besøg på stadion på Nordre Strandvej.

Med de store hold kommer der også en del af udeholdenes fans til kampene.
Dette sker på søndag hvor FC København kommer på besøg til kamp kl. 1600.

Der forventes udsolgt med ca. 6000 tilskuere, hvoraf der forventes at komme ca. 1400 tilskuere fra FC København, der vil komme til stadion på forskellig vis.
Omkring 500 af disse forventes at tage særtog til og fra Helsingør Station, hvor de vil ankomme ca. kl. 1315.

De vil blive fulgt til og fra Stadion på Nordre Strandvej ad en planlagt rute: Jernbanegade – Havnegade – Allegade – Sct. Annagade – Lappen – Nordre Strandvej.
De vil blive fulgt i højre side af kørebanen.

Politiet vil være til stedet før, under og efter kampen og vil ved ankomst til Helsingør Station, følge fansene til og fra stadion.
Beboerne på ruten kan derfor forvente, at de før og efter kampen skal lægge ører til sang og lignende fra en gruppe personer de normalt ikke ser i nabolaget.

Der vil blive etableret hastighedsdæmpende bump og anbefalet hastighed på 30 km/t på Nordre Strandvej ved Helsingør Stadion, da der må forventes en del færdsel af fodgængere på langs og over vejen
– Vi har ved Nordsjællands Politi stor erfaring med håndtering af fodboldkampe i Superligaen, da vi i flere år har håndteret kampe, hvor kredsens andre superligahold – Lyngby BK og FC Nordsjælland har haft hjemmekampe. Da det er første gang byen Helsingør skal huse en kamp, hvor et af de store hold kommer besøg ønsker vi hermed at forberede byens borgere på dette festlige indslag”, siger politiinspektør Jesper Kracht, Nordsjællands Politi.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3914gange.