Familie måtte redde sig ud af brændende hus

Arkiv foto. Lasse Antonsen - LA-Pressefoto.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

Korsør: En familie fik sig natten til lørdag noget af en forskrækkelse, da manden vågnede op til lyden af tagplader der sprang, og da det gik op for ham der var ild i familiens hus, fik han hurtigt vækket konen og børnene, hvorefter de skyndte sig ud af huset, det skriver TV-Øst.




En nabo havde ellers allerede opdaget branden, og forsøgt at banke husets beboere op, dog uden held, men heldigvis vågnede de selv og nåede ud i tide, da flammerne allerede havde godt fat i huset og brandvæsnet blev alarmeret.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 3.16 og da de ankom til adressen brændte det voldsom i gavlen på huset, men det lykkedes dog hurtigt brandvæsnet at få ilden under kontrol, inden den fik fat i hele første salen på huset.




Der skete store skader på husets tag, men resten af huset slap dog nådigt fra flammerne, men har dog fået en del vand og røgskade.

Branden er formentlig opstået i forbindelse med nogle elektriske installationer, hvor branden så er bredt sig videre til taget på huset.

/112news/




Denne artikel er set5801gange.