Færdselskontrol gav stribe af sigtelser til billisterne i Korsør

Færdselskontrol udløste stribe af sigtelser til billisterne i Korsør

politi, kontrol, færdselspoliti, vanvidsbillister, korsør
Arkiv foto. Lasse Antonsen – Fix It Media og 112news.dk.

Korsør: Politiet afholdte fredag mellem klokken 13.43 og 19.43 en færdselskontrol på Dyrehovedgårds Alle i Korsør, hvor i alt 31 køretøjer blev standset og kontrolleret, hvilket udløste en stribe af sigtelser til billisterne.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

Ved kontrollen blev ni personer sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, ligesom en ikke havde fastspændt sit barn korrekt, hvilket også giver et klip i kørekortet.

Herudover blev en billist sigtet for manglende sikkerhedssele, en for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, en for at køre uden kørekort, ligesom en blev sigtet for at overlade sit køretøj, til en som ikke havde kørekort.

LÆS OGSÅ: Politiet jagter vanvidsbillister i Korsør

Endvidere blev en billist sigtet for at have solfilm i de forreste sideruder, mens en anden billist valgte at lave hjulspin, samt unødig røg og støj, hvilket også udløste en bøde.

Kontrollen resulterede dog også i en enkelt spritbilist, ligesom en blev sigtet for narkokørsel. Desuden blev en person sigtet for hærværk, i form af graffiti.

Søndag var politiets målevogn fra den automatiske trafikkontrol også i Korsør, hvor den holdt på Revvej, hvor man højst må køre 50 km/t.

Det var der dog kun en enkelt ud af 48 kontrollerede billister, der ikke overholdt, og de 72 km/t, den pågældende blev målt til, udløste et klip i kørekortet.

/112news/

Denne artikel er set3205gange.