Fædregrupperne fra Motalavej og Ringparken på brandkursus i Korsør

« af 41 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Knap 30 aktive forældre fra Nordbyen og Motalavej hjælper med at skabe mere tryghed. Søndag den 21. December, på en grå og regnfuld dag mødtes forældrene fra Ringparken og Motalavej med Slagelse Brand og Redning, politiet og det kommunale Projekt Ringparken og Motalavej, på RESC (Brandskolen) på Slagelse Landevej i Korsør. Dagen bød på træning i elementær brandbekæmpelse, hvor de havde mulighed for at, prøve krafter med brandslukning i nogle forskellige situationer.

LÆS OGSÅ: Voldsomt nytår på Motalavej i Korsør.

Flere forældre fra begge områder har nemlig besluttet at gå aktivt ind i kampen for trygge boligområder og vil i den forbindelse være at finde på gaderne i de to udsatte boligområder, i juleferien og i særdeleshed på nytårsaften.

LÆS OGSÅ: TV: Bolig Korsør indfører nul-tolerance, efter urolighederne sidste nytår

Hussein El Khodr som er formand for Nordbyens kultur og fritidsforening, udtaler:”Vi er glade for at få muligheden for at lære mere om brandbekæmpelse og vi er glade for samarbejdet med kommunen og politiet. Vi har et stort ønske om at vores boligområde IKKE bliver oplevet som et utrygt sted at bo og arbejde”.

LÆS OGSÅ: Brand i container på Motalavej i Korsør, trods længere tid med ro i kvarteret

Hussein Mouajjal, som er formand for fædregruppen på Motalavej fortæller at: “det er vigtigt at vi alle tager ansvar, og vi er glade for at få lejlighed til at øve os, hvis det en dag bliver nødvendigt at, skulle slukke en brand”.

LÆS OGSÅ: Motalavej: Politiet har øget patruljeringen og er nu mere synlige

Helle Blak og Khalil Hussein fra det kommunale projekt Ringparken og Motalavej, er begge meget begejstrede for, at der er så stor opbakning fra forældrene i begge områder. “Deres støtte og opbakning er uvurderlig”.

LÆS OGSÅ: Hyggelig Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør

På nytårsaften vil både forældre og kommunale gadeplansmedarbejdere være på gaderne for at skabe tryghed i de 2 boligområder i Slagelse kommune.