Erling så en mistænkelig kassevogn den morgen Emilie Meng Forsvandt

Foto. Privat

Korsør: Det er stadig en gåde hvordan den 18-årig Emilie Meng er blevet transporteret fra Korsør hvor hun forsvandt, og til den lille by Borup mellem Ringsted og Køge hvor Emilie Meng efter at have været sporløst forsvundet i næsten 6 måneder, blev fundet dræbt i en sø af en hundelufter juleaftensdag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har modtaget oplysninger fra nogle kondiløbere, som havde oplevet en meget usædvanlig opførsel ved Korsør lystskov den 10. juli, altså samme morgen hvor Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station ca. kl 04.00 om morgen i år.
Kondiløberne havde i skoven observeret en hvid kassevogn med danske nummerplader, som kom kørende igennem den asfalteret smalle vej i skoven med meget højt fart. Så vild at kondiløberne måtte springe væk fra vejen, for ikke at blive påkørt af kassevognen.

Politiet fik sat en efterlysning i gang med den hvide kassevogn og chaufføren, men dette har endnu ikke givet noget resultat, ligesom føreren af kassebilen heller ikke har henvendt sig til politiet endnu, til trods for at flere andre vidner også havde set en hvid kassevogn kørende rundt i byen den morgen, men om det var den samme bil er dog endnu uvist.
Efter næsten 6 måneder står den nu 59-årig førtidspensionist Erling Jensen fra Korsør nu frem og fortælle om en oplevelse han også havde oplevet med en hvid Kassevogn som han så køre vildt rundt den morgen, men det var dog ikke ved Korsør Lystskov, men derimod ved Storebæltsvej i den modsatte ende af byen, og kun knap 1.5 km fra det sted Emilie forsvandt.

Erling har nogle nætter hvor han ikke kan sove, da han lider af posttraumatisk stress, og lige natten til den 10. juli var en af disse nætter, hvilket fik ham til at gå en frisk morgentur mod de gamle færgelejer i den gamle Halsskov Havn ved Storebæltsvej, hvor Erling satte sig på en bænk med udsigt mod Storebæltsbroen for at nyde roen mens solen var ved at stå op.
Men roen varede dog kun kort, da Erling pludselig ser en hvid kassebil, formentlig en “Mercedes Sprinter“ komme kørende af Storebæltsvej med meget høj fart, og Erling lagde særligt mærke til at der havde siddet nogle firkantede logoer på siden af bilen, men som så var pillet af, inden bilen forsvandt, det skriver BT.

– Han kørte som en sindssyg for at sige det mildt. Det var lige ved, at han mistede herredømmet over bilen, da han drejede til venstre ad Skovbrynet. Jeg tænkte: ’Hold da kæft en idiot’,« fortæller Erling Jensen til BT
Men der gik dog ikke længe før Erling igen fik øje på kassebilen, som stadig med meget høj fart, atter kørte ud af Storebæltsvej, inden den kørte imod Motorvejen, men det hele gik dog så hurtigt at Erling ikke nåede at se nummerpladen eller chaufføren.

Da historien begyndte og rulle og nogen snakkede om en hvid kassevogn som var blevet set, valgte Erling og kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at fortælle om hans oplevelser fra den morgen han så kassevognen, men den kvindelige betjent hos politiet, var dog ikke særlig interesseret i at høre om hans oplevelser.
– Jeg talte med en kvindelig betjent. Hun sagde, at det havde de ikke ressourcer til. Det undrede mig, eftersom politiet sagde, at man skulle henvende sig med selv de mindste oplysninger,« fortæller Erling Jensen til BT.

Den dengang 17-årig Emilie Meng havde været i byen i Slagelse med nogle venner, hvor de blandt andet havde været på den populære vandpibecafe, inden de tog toget mod Korsør, hvor de skiltes omkring klokken 04.00, hvor vennerne valgte at tage en taxa hjem, mens Emilie afslog tilbuddet om at køre med, da hun hellere ville have noget frisk luft og gå de knap 3.5 km til sit hjem i det centrale Korsør.
En veninde som var med i byen den dag, fortalte tidligere at Emilies mobiltelefon var ved at løbe tør for strøm, men da de kørte fra Slagelse lånte Emilie venindens oplader i toget, så hun kunne få lidt strøm på sin mobil, men alligevel kan politiet se at hendes mobil gik ud kort efter hun havde forladt stationen, og siden har ingen set noget til hende før hun blev fundet dræbt ved Borup juleaftensdag.

I de knap 6 måneder der er gået fra hun forsvandt og til hun blev fundet dræbt, har flere hundrede mennesker ledt efter hende i Korsør og omegn, hvor blandt andet grupperne ”Missing People” og ”Forsvundne Personer”, samt en masse mindre private eftersøgninger, som ifølge 112news.dk oplysninger, har strukket sig så langt, som til områder omkring Næstved.
/112news/
Denne artikel er set11827gange.