En tilskuer fik et hjertestop under søndagens superliga-kamp

En tilskuer fik et hjertestop under søndagens superliga-kamp

Arkiv.Foto Fotograf. Lasse Antonsen.

Superliga-kampen mellem Randers og Lyngby blev udsat i et kvarter, da en tilskuer fik hjertestop og siden modtog behandling på tribunen.

Randers: En mandelig tilskuer faldt søndag eftermiddag om med et hjertestop i pausen i Superliga-kampen mellem Randers og Lyngby.
Kampen blev derfor udsat i omkring 15 min, mens spillerne blev i omklædningsrummet, og redningspersonalet fik lov at arbejde på tribunen. Under live-optagelsen i tv´et kunne man se, hvordan flere samaritter og vagter afskærmer området, hvor tilskueren lå.

– Anden halvleg blev forsinket på grund af et hjertestop hos en tilskuer. Vedkommende er nu blevet bragt på hospitalet. Vi håber det bedste, skriver Randers fc på sin Twitter-profil.
Efter kampen sendte også Randers fc’ træner, Rasmus Bertelsen, tanker til den fan, som fik et hjertestop i pausen, ligesom han gav udtryk for sin bekymring i minutter omkring episoden.

Mandens tilstand er stadig ukendt.
En lignende episode indtraf i sidste sæson på Aalborg Stadion, da AaB tog imod Hobro. Her faldt en ældre mand på 72 år om på den ene endetribune under kampen med hjertestop. Han afgik ved døden trods forsøg på genoplivning.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set16507gange.