Bus tømt for passager og buschaufføren lagt i håndjern

Bus tømt for passager og buschaufføren lagt i håndjern

Arkiv.Foto

København: Lørdag formiddag blev bus 8A stoppet ved Toftegårdsplads af Københavns politi. Bussen blev tømt for passager, og buschaufføren blev beordret ud og lagt i håndjern.

– Vi fik en anmeldelse, som vi blev nød til at reagere på, fortæller Henrik Svejstrup vagtchef ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Hvad anmeldelsen lød på ønsker politiet ikke at uddybe nærmer om, men den havde dog en karakter, som fik politiet til at gribe hårdt ind.

Tidlig lørdag morgen havde buschaufføren problemer med en beruset kvinde, som var passager i bus 8A. Under kørslen råbte og skreg kvinden i bussen som skabte utryghed, og det fik chaufføren til at stoppe bussen, og smide den berusede kvinde af.

Det blev kvinden meget sur over, og derfor ringede hun til politiet, hvor hun så lavede en falsk anmeldes af buschaufføren.

– Det er klart han er lidt rystet, så vi står og taler med ham nu. Dernæst skal vi forsøge at finde kvinden, siger Henrik Svejstrup til Ekstra Bladet.

Når politiet finder den berusede anmelder, venter der sig nok en alvorlig snak, og en sigtelse for falsk anmeldes mod chaufføren.

/112news/

Denne artikel er set2301gange.