Blæsevejr skabte problemer i morgentrafikken: Lastbil væltede på Storebæltsbroen

Blæsevejr skabte problemer i morgentrafikken: Lastbil væltede på Storebæltsbroen

Fotograf. Kenneth Grymen – 112news.dk / K.Grymen Photography.

Et kraftigt blæsevejr mandag morgen skabte problemer i morgentrafikken, da en lastbil kort før kl. 07.00 væltede på Storebæltsbroen.

Ulykken skete i vestgående retning kort før Sprogø, og resulterede i at broen som allerede var lukket for vindfølsomme køretøjer, måtte lukkes for alt trafik i retning mod Fyn.

Til al held var chaufføren som selv var kommet ud af lastbilen, ikke kommet noget til, men blev rutinemæssigt kørt til tjek på Sygehuset. Det skriver TV2-ØST.

Redningsmandskabet måtte dog opgive at bjerge lastbilen på broen, da vinden stadig ikke var aftaget tilstrækkeligt til at arbejdet kunne udføres sikkert.

Man fik derfor sikrer lastbilen på stedet, så trafikken kunne passere i et spor forbi uheldsstedet.

Omkring kl. 18.30 mandag aften blev broen så atter kortvarigt spærret, mens lastbilen blev bjerget, da vinden her til aften har lagt sig.

Omkring kl. 19 kunne Sund og Bælt oplyse at broen var ryddet og der derfor arter var åben for trafikken i begge retninger.

Flere færgeruter indstillet

Også flere færgeruter måtte indstille sejladsen mandag morgen i den kraftige vind, trods vindstyrken kun nåede kulingstyrke.

Ifølge TV2-Øst drejer det sig blandt andet om Omøfærgen, samt færgerne til Askø og Femø som mandag morgen var ramt af blæsten.

Dog skulle alle færgeafgange være genoptaget sidst på formiddagen.

Blæsten bød dog også på væltede træer rundt omkring, som har spærret veje. Men heldigvis skulle ingen være kommet noget til ved natten og morgenens blæsevejr.

/112news/

Denne artikel er set423gange.