Billist stak af efter færdselsuheld

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Af. Lasse Antonsen.

Herlufmagle: Fredag klokken 19.48 blev en bil med syv polske statsborger påkørt af en anden billist, som foretog en hasarderet overhaling ind over spærreflader på Suså Landevej i Herlufmagle.

Ved påkørslen pådrog to passagerer – en 26-årig kvinde og en 19-årig mand – sig skader, og de måtte derfor køres i ambulance til skadestuen i Slagelse til behandling, men skulle ikke være kommet alvorligt tilskade.

Føreren af den bil, som var skyld i uheldet, flygtede efter ulykken fra stedet til fods, men en tilkaldt bilinspektør kunne se, at føreren ikke havde anvendt sikkerhedssele for forruden var knust indefra, og betjentene kunne derfor tage en prøve af blodet fra airbag’en, for at fastslå hvem der har ført køretøjet. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Politiet afsøgte området omkring uheldsstedet med hunde, for at finde flugtbilisten, mens en anden patrulje blev sendt til bilejerens bopæl, men det lykkedes dog ikke at finde føreren af bilen.Denne artikel er set3268gange.