Bil kørte i havnen: Tog fejl af speederen og bremsen

Bil kørte i havnen: Tog fejl af speederen og bremsen

Korsør: En ældre herre måtte tirsdag reddes op af havnen i Korsør, da han ved Gl. Banegårdsplads fik taget fejl af speederen og bremsen i sin bil, som derfor kørte i havnen.

Meldingen om ulykke indløb kl. 17.20 om, at en bil var kørt ud over kajkanten og i havnen ved den gamle banegård i Korsør.

Der blev derfor hurtigt sendt både politi, ambulance, overfladesvømmere, dykkere og en redningshelikopter til stedet.

Til alt held nåede manden selv at kravle ud af bilen, inden denne sank til bunds, men måtte holde fast i kajkanten, da han ikke selv kunne komme op, da der ingen stiger var på det sted han kørte i havnen. Det skriver TV2-Øst.

Med hjælp fra de såkaldte overfladesvømmere fra Falck i Korsør, blev manden hjulpet op af vandet og kørt til behandling på sygehuset, men er dog sluppet med skrækken og nogle mindre knubs.

Da manden var blevet reddet op af vandet, kunne beredskabet koncentrere sig om at få bilen op fra bunden af havnen, og en redningskran fra Sorø Brandvæsen blev tilkaldt, som sammen med dykkere fra Beredskab Fyn, fik hejst bilen op på kajen.

Der har siden ulykken spredt sig mange rygter i byen, om hvordan ulykken kunne ske. Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, så er der blot tale om en betjenings fejl, hvor manden havde taget fejl af speederen og bremsen, og derfor kørt ud over kajkanten. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi overfor TV2-Øst.

Ulykken tiltrak rigtig mange mennesker, som lige skulle ned og se hvad der skete på havnen, og på et tidspunkt var godt 50 – 100 mennesker forsamlet på kajen, hvor de nøje fulgte med i begivenhederne.

/112news/

Denne artikel er set107gange.