Affald Plus åbner ny moderne genbrugsstation i Korsør

Affald Plus åbner ny moderne genbrugsstation i Korsør

Se TV-indslag fra indvielsen i videoen her. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk. Speak. Mike Pedersen.

Korsør: Lørdag kunne Affald Plus slå dørene op til deres helt nye og top moderne genbrugsstation på Slagelse Landevej ved Korsør.

Den nye genbrugsstation som er blevet indrettet på en helt ny og innovativ måde, skal i fremtiden erstatte genbrugsstationerne i Korsør og Vemmelev.

Derved skal brugerne af genbrugsstationerne i Korsør og Vemmelev, derfor fremover til den nye på Slagelse Landevej med affaldet.

Lørdag kl. 11 blev den nye genbrugsstation indviet med taler af formanden for Affald Plus Poul A. Larsen og Slagelse Kommunes borgmester Knud Vincents.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Formand for Affald Plus Poul A. Larsen bød de fremmødte velkommen og præsenterede den nye plads, inden ham gav ordet videre til Slagelse Kommunes Borgmester. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Godt en 50 – 100 mennesker var mødt op til indvielsen, hvor borgmester Knud Vincents klippede snoren til den nye plads efter talerne.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det var Slagelse Kommunes borgmester Knud Vincents der med en genbrugssaks, fik lov at klippe snoren, som ligeledes var samlet af genbrugssnor. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Da snoren var blevet klippet, kunne de fremmødte tage et kig på den nye plads og de nye moderne faciliteter.

Efter rundturen på pladsen, kunne gæsterne nyde en pølse, øl og sodavand.

Top moderne genbrugsstation

Genbrugsstationen er opbygget anderledes end normalt, da man her blandt andet har valgt at nedsænke containerne for bedre adgang.

Artiklen fortsætter efter billedet…

På den nye genbrugsstation har man valgt at nedsænke containerne, så de er nemmere at komme til. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Ydermere er pladsen indrettet med nationale pictogrammer og farver på alle skiltene på pladsen, som skulle gøre det nemmere for brugerne at forstå.

I bygningen til kemikalier og farlige stoffer, er der også blevet indrettet med de nyeste sikkerhedsforanstaltning, samt udsugning.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Rummet til indlevering af kemikalier og farlige stoffer, er blevet indrettet med en masse selvstændige beholdere, med udsugning over. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Som noget nyt i Korsør, er genbrugsstationen også blevet indrettet med en lille selvstændig plads til haveaffald, som er åben døgnet rundt.

Pladsen til haveaffald er blevet placeret i den modsatte ende af Renseanlæget som en lille selvstændig plads.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det er på pladsen her, at brugerne fremover kan komme døgnet rundt med deres haveaffald. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Placeringen af den nye genbrugsstation har været længe undervejs, blandt andet fordi en klage over placeringen satte projektet i bero i fire år.

Dog lykkedes det til sidst at få godkendt placeringen ved siden af Korsør Renseanlæg på Slagelse Landevej.

Placeringen skal også imødekomme reglerne for afstanden til nærmeste genbrugsplads, som er 10 min i bil.

/112news/

Denne artikel er set419gange.