Ægtepar fik sig en forskrækkelse: Pludselig stod deres skur i brand

Ægtepar fik sig en forskrækkelse: Pludselig stod deres skur i brand

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Et ægtepar fik sig lørdag formiddag lidt af en forskrækkelse, da der pludselig udbrød brand i et skur i deres baghave.

Ilden var brudt ud i et skur, som var bygget sammen med både en garage og en udestue, tæt bygget op ad huset.

Brandvæsnet fik meldingen om branden kl. 10.42 og var hurtigt fremme på stedet med flere brandkøretøjer, hvor flammerne allerede havde godt fat i skuret og var ved at brede sig til garagen.

Branden var så voldsom, at en stor sort røgfane kunne ses i den anden ende af byen.

Der blev hurtigt indsat flere røgdykkere, som kunne angribe branden i skuret, hvor flammerne stod op ad buske og træer og var ved at sprede sig.

Til al held fik brandfolkene heldigvis hurtigt branden under kontrol, inden den nåede at brede sig til andet.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Heldigvis blev skaderne begrænset til det bagerste skur, men heldigvis blev udestuen reddet, som ægteparret selv byggede sidste år. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Det var naboen som havde opdaget branden i ægteparrets baghave og derfor hurtigt fik dem advaret og kontaktet brandvæsenet.

– Det hele gik så stærkt. En nabo kom løbende ind og sagde at det brændte, og det gik bare lynhurtigt, inden flammerne stod op fra skuret. Fortæller konen til 112news.

Ægteparret er meget fortvivlet over hvordan branden kunne opstå, da de hverken har brugt ukrudtsbrænder eller lignende.

Et teori går dog på, at nogle glas måske har stået på en sådan måde i solen, at de har virket som et brandglas og derved antændt branden.

Indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning kunne ikke afvise teorien, men en efterfølgende brandundersøgelse vil formentlig fastslå den egentlige årsag til branden.

/112news/

Denne artikel er set603gange.