70-årig mand er nu idømt 12 års fængsel for bestilling af sexvideoer

70-årig mand er nu idømt 12 års fængsel for bestilling af sexvideoer

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Brøndby: En 70-årig mand er i dag i Retten i Glostrup blevet idømt 12 års fængsel for at have bestilt en lang række seksuelle overgreb på filippinske børn og unge.
Manden er dømt for i 218 tilfælde at have bestilt livestreamede overgreb på børn via internettet.

Overgrebene har bestået i alt fra blufærdighedskrænkelser til oralsex og samlejer – herunder voldtægter af børn under 12 år.
Ifølge rettens dom er det sket, ved at den tiltalte har bestilt, betalt og overværet overgreb mod filippinske børn og unge fra sin computer i sit hjem i Brøndby fra 2011 til 2016.

Retten har i helt overvejene grad været enige i vores syn på beviserne og jeg er godt tilfreds med dommen, som sætter et foreløbigt punktum i denne usædvanlige og grove sag.
-Der er tale om en sag af et omfang, vi ikke tidligere har set i Danmark og som er blevet afdækket i et tæt samarbejde mellem efterforskere hos Københavns Vestegns Politi, Anklagemyndigheden og Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, siger anklager Helene Brædder.
Den 70-årige mand har siddet varetægtsfængslet i sagen, siden han blev anholdt i februar 2016. Han har udbedt sig betænkningstid i forhold til anke af dommen.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3420gange.