17-årig mand prøvede at stikke af fra MC-Betjent: Blæste på færdselsloven

17-årig mand prøvede at stikke af fra MC-Betjent: Blæste på færdselsloven

Arkiv.Foto Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk

Nykøbing Sjælland: Kl 17.00 Lørdag aften bemærkede en MC-færdselsbetjent en knallertkører, som ikke anvendte styrthjelm under kørslen.

Trods tegn til at standse fortsatte den unge knallertkører med højere hastighed end det, knallerten måtte køre, og kørte videre på en cykelsti i venstre side af vejen og dermed imod færdselsretningen.
Det lykkedes dog at få stoppet knallertkøreren, der viste sig at være en spirituspåvirket, 17-årig ung mand fra Nykøbing Sj.

Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel på en lille knallert, der kunne køre betydeligt hurtigere end tilladt.
Et knallertkørekort havde han ikke erhvervet sig, og knallerten havde han formentlig heller ikke erhvervet sig på helt lovlig vis.

Tændingslåsen var opbrudt, og politiet mistænkte ham for overtrædelse af straffeloven ved at have tilegnet sig knallerten, som han ifølge egen forklaring tilfældigt havde fundet.
Den 17-årige, der heller ikke havde tegnet en ansvarsforsikring på knallerten, blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til de mange overtrædelser af færdselsloven og straffeloven.

Politiet beslaglagde knallerten i et forsøg på identificere rette ejer og for at foretage undersøgelse af, hvor hurtigt knallerten kunne køre.
Den 17-årige kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set2814gange.