46-årig mand truede sagsbehandler med at skyde sig selv

46-årig mand truede sagsbehandler med at skyde sig selv

Mand truede med at skyde sig selv

Privat foto.
Korsør: Det var tilsyneladende en voldsom frustration, der tirsdag fik en 46-årige mand fra Korsør til at true sin sagsbehandler på jobcentret med at skyde sig selv.

Politiet mødte tirdag talstærkt op ved Skovparken i Korsør, efter de havde fået en anmeldelse fra en sagsbehandler på jobcentret om, at en borger ville skyde sig selv.

Den 46-årige var blevet så frustreret, at han truede sagsbehandlere med at skyde sig hvis ikke han fik den hjælp han ønskede. Dette tog sagsbehandleren dog meget alvorligt og kontaktede politiet.

– Han var fremkommet med nogle trusler om, at hvis han ikke fik den fornødne hjælp, så ville han skyde knoppen af sig på jobcentret – nu er det bare direkte citat – eller alternativt gøre det i eget hjem. Det siger Flemming Jensen, der er politikommisær ved beredskabsafdelingen i Slagelse til TV-Øst.
Da politiet frygtede manden kunne ligge inde med våben, tog de ingen chancer og mødte derfor op med hele 7 patruljebiler, samt ambulance og et forhandlerteam.

Efter lidt tid fik politiets forhandlere talt manden ud af lejligheden, hvor han blev anholdt uden dramatik. Det skriver TV-Øst.

SLS-Vagt-Banner

Politiet ransagde efterfølgende mandens bopæl, men fandt ingen våben på adressen og vurdere derfor, at det var i ren frustration at manden udtrykte han ville skyde sig.

Manden blev taget med til afhøring på politistationen, men han vil formentlig ikke blive fremstillet i grundlovsforhør, da politiet ikke mener der er belæg for dette.

/112new/