En 44-årig biltyv blev anholdt: Efter løsladelsen lavede han et indbrudsforsøg

En 44-årig biltyv blev anholdt: Efter løsladelsen lavede han et indbrudsforsøg

Arkiv foto. Politi.dk

Randers: En 44-årig mand havde usædvanligt travlt med at begå forskellige former for lovbrud i Randers natten til onsdag.
Det begyndte med en anmeldelse omkring midnat fra en 33-årig mand, der havde fået stjålet sin bil.

Han havde nu opdaget bilen, der holdt på Vestergade i Randers med en person på førersædet.
En patrulje blev sendt til stedet, og en betjent listede sig hen til bilen og åbnede døren. Her blev den 44-årige mand taget på fersk gerning, mens han rodede med kabler og ledninger under rattet – tændingslåsen lå i bunden af bilen.

Han blev anholdt og sigtet for tyveri. Han fik yderligere to sigtelser oveni, da det viste sig, at han havde kørt uden kørekort og under påvirkning af amfetamin.
Manden blev i løbet af natten løsladt, da der ikke var grundlag for varetægtsfængsling. Sigtelserne blev dog opretholdt.

Kort tid efter løsladelsen var den 44-årige på spil igen. Et vidne havde set en mand forsøge at bryde et vindue op hos en virksomhed på Rådhustorvet i Randers.
En patrulje kørte til stedet, hvor gerningsmanden dog var forsvundet. Betjentene satte en politihund til at søge, og det gav pote.

Den snusede sig frem til en port ved Borgergade. Her stod den 44-årige, som netop var blevet løsladt.
Han svarede til det signalement, som vidnet havde givet. Derfor blev han anholdt igen – denne gang sigtet for forsøg på indbrud.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3967gange.