42-årig erkender sig delvis skyldig i to drab og brandstiftelse

Sådan så det ud søndag formiddag i sidste uge, da en forbipasserende havde opdaget brand i Frank Jørgensens hjem på Slagelse Landevej ved Vemmelev, hvor man senere fandt liget af den 80-årige beboer. Foto. 112news.dk

To mænd er lørdag blevet varetægtsfængslet frem til den 18. juli i forbindelse med drab sagerne fra Vemmelev og Ruds Vedby. Det skriver TV2-Øst.

LÆS OGSÅ: Mistænkelig brand: 68-årig beboer forsvundet sporløst

Fredag eftermiddag anholdt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en 34-årig og en 42-årig mand, som de mistænkte for at stå bag de to drab på vestsjælland, samt ildspåsættelse af de dræbtes huse.

Artiklen fortsætte efter annoncen…

De to mænd blev idag fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre, men hvor sigtelsen dog blev læst op inden dørlukningen. Sigtelserne lyder ifølge TV2-Øst på fem punkter.

Det første punkt er drabet på Kiehn Georg Andersen fra Ruds Vedby, som blev dræbt den 21. april med flere stik fra en spids genstand, samt stump vold. Men også at de har transporteret liget til Blæsinge Grusgrav 10 km fra hans hjem, hvor de smed liget i en sø.

LÆS OGSÅ: To mænd anholdt og sigtet for drab ved Vemmelev

Det andet punkt omhandler brandstiftelse på Kiehn Georg Andersens hjem lidt uden for Ruds Vedby nord for Slagelse.

Artiklen fortsætte efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

I sigtelsens tredje punkt er de to mænd sigtet for i forening at have dræbt 80-årige Poul Frank Jørgensen i hans hjem på Slagelse Landevej ved Vemmelev mellem Korsør og Slagelse. Poul Frank Jørgensen blev dræbt med 10 stik i ryggen, ligesom der også er fundet en læsion ved halsen.

LÆS OGSÅ: Person fundet død i mystisk brand i landejendom

Det fjerde punkt omhandler ildspåsættelse af den 80-åriges hjem på Slagelse Landevej ved Vemmelev, som delvist udbrændte i den voldsomme brand, som blev opdaget søndag formiddag i sidste uge.

42-årige erkender sig delvis skyldig

Under grundlovsforhøret erkendte den 42-årige sig delvis skyldig i begge drabssager, hvilket vil sige at han erkender at have en forbindelse til drabssagerne. Ligesom han erkendte at have transporteret liget af Kiehn Georg Andersen til Blæsinge grusgrav. Det skriver sn.dk.

Artiklen fortsætte efter annoncen…

Den 34-årige nægte sig derimod skyldig i alle punkter i sigtelsen, men dommeren valgte dog at varetægtsfængsle manden på en begrundet mistanke i sagen fra Ruds Vedby, men altså ikke i sagen fra Vemmelev.

Dommeren har dog valgt at varetægtsfængsle begge mænd for vold med døden til følge og ikke drab, da det ikke har kunne bevises tilstrækkeligt, at de ikke har haft til fortsæt at slå ihjel. Det skriver TV2-Øst.

/112news/

Denne artikel er set2057gange.