En 38-årige mand blev sigtede for påkørsel og drabsforsøg: Nu er han løsladt

En 38-årige mand blev sigtede for påkørsel og drabsforsøg: Nu er han løsladt

spritbillist stak af fra færdselsuheld

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Sakskøbing: Den 38-årige mand, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi klokken 13.35 onsdag anholdt og sigtede for forsætlig påkørsel og drabsforsøg i Sakskøbing, er blevet løsladt.
Det samme er de øvrige personer med tilknytning til bandemiljøet, der er blevet anholdt i løbet af dagen. De sidste blev løsladt klokken 22.31.

– Vi har afhørt den 38-årige mand grundigt, og der er for nuværende ikke grundlag for at begære ham varetægtsfængslet, så derfor er han blevet løsladt. De øvrige anholdte personer med tilknytning til bandemiljøet er ligeledes blevet løsladt, og nu holder vi så ekstra godt øje med både dem og andre elementer fra miljøet i den kommende tid, siger politiinspektør Kim Kliver.
Påkørslen i Sakskøbing og de senere anholdelser i løbet af eftermiddagen førte her til aften til, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indførte visitationszone i Nykøbing Falster. I forvejen er der indført visitationszone i Sakskøbing og Maribo.

 – Visitationszonen er et af de værktøjer, vi har, når vi skal lægge pres på bandemiljøet, og vi vil i den kommende tid være massivt til stede og flittigt benytte de muligheder for visitationer, der er i forbindelse med oprettelse af en visitationeszone, understreger Kim Kliver.
Politiet har for nærværende ikke yderligere kommentarer til sagen.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3046gange.