38-årig mand varetægtsfængslet for skudepisoden i Korsør

« af 53 »

Korsør: En 38-årig mand er søndag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i 4 uger, i forbindelse med skudepisoden i Korsør lørdag aften.

Politiet modtog meldingen om skyderiet ved 21 tiden lørdag aften, og kort efter kunne de anholde den formodede gerningsmand på p-pladsen ved Comwell Grand Park på Ørnumvej i Korsør.

Video: Her blev den formodede gerningsmand anholdt

Politiet var lørdag aften massivt tilstede på to adresser i Korsør, henholdsvis ved Den Gyldne Ko på Storebæltsvej og på p-pladsen ved Hotel Comwell på Ørnumvej, hvor de begge steder havde afspærret et større område, hvor der blev afsøgt med hunde.

Politiet er meget sparsomme med oplysninger i sagen, og vil derfor ikke kommentere på, om der er en sammenhæng mellem de to steder.

Offeret for skuddet skulle angiveligt være en yngre mand, som natten igennem er blevet opereret for de skader han pådrog sig ved skyderiet, men han meldes i dag uden for livsfare, men er dog stadig indlagt.

Politiet kan endnu ikke oplyse noget om et muligt motiv til skyderiet, ligesom de heller ikke kan komme nærmere ind på hvor det skulle være foregået.

– Vi har endnu ikke afhørt offeret i sagen, og vi kan derfor ikke komme ind på et muligt motiv. Sagen vil nu overgå til nogle efterforskere, som vil foretage de nødvendige afhøringer, inden vi kan kommentere yderligere til sagen, siger vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk her til aften.

Den 38-årige formodede gerningsmand blev søndag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for forsøg på manddrab, men han nægter sig skyldig.

– Han kan ikke erkende drabsforsøg, og han nægtede i øvrigt at udtale sig i retten, siger Marianne Roed efterforskningsleder ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre.

/112news.dk/

Se mere video her fra stedet på Storebæltsvej ved Den Gyldne KoFacebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set15449gange.