27-årige stukket med kniv i brystet under en fest i Tønder

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Tønder: En 27-årig afrikansk mand fra Korsør er natten til søndag blevet stukket med kniv i brystet, under en afrikansk fest i Tønder.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 2.27 natten til søndag, om at der under en fest i en bygning bag kulturhuset på Ribe Landevej i Tønder, var foregået et knivstikkeri.

– Vi kommer hurtigt frem til stedet, hvor vi kan konstatere, at der har været noget tumult mellem to mænd, som resulterede i, at den ene mand havde tilført den anden et knivstik i brystet. Udtaler vagchefen ved Syd og Sønderjyllands Politi til 112news.dk

Den 27-årige måtte efterfølgende overføres til Odense Universitets Hospital, hvor han blev behandlet for knivstikket, men meldes i dag uden for livsfare.

Politiet anholdte på stedet den formodede gerningsmanden, som er en 31-årig, ikke herboende afrikaner, og han er søndag blevet fremstillet i et grundlovsforhør, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle ham frem til den 2. december.

– Hvad der gik forud for episoden, og had der fik den 31-årige til at trække en kniv, det ved vi endnu ikke, siger Vagchefen til 112news.dk.Denne artikel er set4494gange.